Автор Тема: Автомивки  (Прочетена 1233 пъти)

batko_ti

• Разбирач ;)
  • Публикации: 151
Re: Автомивки
« Отговор #15 -: Септември 02, 2009, 06:25:23 pm »
аз съм много доволен от автомивката в Мола 20лв вътре и вън, само трябва да внимаваш като се качваш нагоре да не си свалиш джама за талончето че аз 2 пъти го направих преди да се сетя че мога да си отворя вратата. Другите от които съм доволен едната е на Черни връх нагоре след колелото на трамваите от ляво се пада другата е срещу шоу рума на субару там ми излиза ншкъде 17-18 лв
Kia cee'd 1.6 EX 122 hp

veno

• Разбирач ;)
  • Публикации: 182
« Отговор #16 -: Септември 16, 2009, 11:02:10 am »
Автомивката в мола е пълен шит, 2 пъти мих колата там, все едно не съм е мил, долу е тъмно и пропускат много неща.
Препоръчвам мивката на бул. Възкресение малко преди пазара на Красна Поляна ако се идва от Константин Величков, вътре и вънка безконтактно е 17 лв.
Cee'd SW EX 1.6 CVVT

gadmrusna

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 79
    • ФБ
« Отговор #17 -: Октомври 19, 2009, 05:48:25 pm »
Баси ... кви ги разправяте ... 20лева за миене.
Аз съм от Бургас и си я мия или на Москва за 12 пари или в Славейков я кара колегата щото имаме договор фирмата - и го познават и пак за 12. Това е външно и вътрешно. Или на баща ми на ранчото собствено ръчно се бъхтя. Фирмата дето бачкам има офиси и в София, Русе и Варна и ми носят фактури съответно за 17, 5 и 15 лева. Ей тва се казва капитализъмъ дееба. Забелязъл съм че страшно зависи от теб как ще ти измият колата. Ако кажеш "външно и вътрешно ноу ясно!" и ходиш да си пиеш кафето е едно, а ако им обясниш очевидното със конкретно посочване на мръсното и обясниш точно какъв трябва да е резултата ... искам да кажа да ги респектираш. Крайния резултат зависи като започнеш от колата (цвета, джантите, гумите, общото състояние)  и дори от това как  си облечен.
Всъшност въпреки, че там бачкат ... нали знаете ... много добре преценят колко труд да "положат".
Нашия отговор трябва да е по капиталистически - е няма да ида там повече ако не съм доволен.
И последно онзи ден чух че както "на запад" и тука откриват автомивки на самообслужване за по левче. И дори и в Бургас вече имало такава. За това какво мислите?

Боби

• Разбирач ;)
  • Публикации: 341
  • Kia Pro_Cee'd 1.4 EX
« Отговор #18 -: Октомври 19, 2009, 07:03:46 pm »
Toчно на Кукуш 1 срещу Паркинга за автобусите има една мивка, много е добра поне според това аз какви резултати съм виждал от там. 14лв е вътрешно и външно. А ако искаш само едното - по 7лв :)

NGogo

• Почетен член
  • Новак
  • Публикации: 32
  • КАРА, когато му пуснат да кара
« Отговор #19 -: Октомври 19, 2009, 08:29:27 pm »
Toчно на Кукуш 1 срещу Паркинга за автобусите има една мивка, много е добра поне според това аз какви резултати съм виждал от там. 14лв е вътрешно и външно. А ако искаш само едното - по 7лв :)
за Мтел е 12  :) :) :) (Дори Пешо си я мие за толкова нищо че не е от Мтел)
дори пича с очилата ми я оставя и на паркинга после

Боби

• Разбирач ;)
  • Kia Pro_Cee'd 1.4 EX
« Отговор #20 -: Октомври 19, 2009, 08:59:28 pm »
Хахха...Пешо е връзкар  :) Аз мойта не съм я оставял там да я мият, ама на една приятелка полото миха един път там и останах впИчатлен :)

mmtrance

• Разбирач ;)
  • Публикации: 113
  • KIA sportage 2.0 CRDI
« Отговор #21 -: Ноември 10, 2009, 12:58:51 pm »
за колегите от люлин :) аз съм много доеолен от мивката срещу кръчма "Адашите"
За джип комплексно измиване взимат 20лв , но до сега забележка не съм имал.
стараят се доста хората.
diesel power.... feel it!

Боби

• Разбирач ;)
  • Kia Pro_Cee'd 1.4 EX
« Отговор #22 -: Ноември 18, 2009, 11:00:27 pm »
Някой да е пробвал това http://greenwash.bg/ ?
Един човек от гаража доста ми го похвали и ми показа една кола, която е чистена мин. седмица и още не беше прашлясала в подземниа гараж....10лв външно и 6лв вътрешно почистване при kaufland до затвора
« Последна редакция: Ноември 18, 2009, 11:05:02 pm от Боби »