Автор Тема: Проблем с дистанционното  (Прочетена 1034 пъти)

todortvm

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Проблем с дистанционното
« -: Октомври 13, 2009, 10:24:05 am »
Привет колеги,имам следния проблем,след смяна на батереията на едно от дистанционното същото спря да работи,в смисъл излъчва но не може да бъде припознато от колата като свое.Молбата ми е ако има някаква процедура по синхронизиране и припознаване с колата някои да подскаже.Преджарително благодаря.

radkoDI

• Разбирач ;)
  • Публикации: 162
  • SOUL 1,6 бензин, МТ; SEAT Toledo - 1,8 LPG
Re: Проблем с дистанционното
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2009, 02:52:36 pm »
Това няма нищо общо с марката на колата като проблем.

А и може да си я откраднал тая кола, кой ще ти дава съвети на крадци? Има си сервизи за автоаларми, иди там и питай.

Пич, ако колегата се интересуваше от "професионалната" страна на алармите, мисля че нямаше да пита в този форум. Да не кажа че подобни проблемчета може би са описани в упътването на алармата.

todortvm

• Новак
  • *
« Отговор #2 -: Октомври 21, 2009, 11:54:04 am »
Предположих, че е загубил упътването, за да го пращам при майстор.

Мойта аларма ми я сложиха във фирма, която с това се занимава, и ако имам проблем с алармата и не мога да чета упътвания, ще ида при тях да ги питам. Друг е въпроса, че аз си пазя всичко - упътвания, фактури, бележки...

Ако някой има друг подход...успех.

Къде и кога съм казъл че проблема е в алармата ?? Аман от специялисти дето бързат да отговорят без да са прочели за какво иде реч.......Става дума за ОРИГИНАЛНОТО дистанционно с което се деактивира имобилаизера на колата.Верваими....ако проблема беше в допълнително поставена аларма (такава няма) тои одавна щеше да е решен....
« Последна редакция: Октомври 21, 2009, 11:56:04 am от todortvm »

martin_mrv

• Новак
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #3 -: Октомври 22, 2009, 01:31:57 pm »
Пробвай да насочиш дистанционните едно към друго от много блаизко (даже по-добре ги докостни) и натисни това което знаеш че работи (имам предвид дистанционното, което ти отключва колата). Гледай само да не ги объркаш. После пробвай да видиш дали ще отключиш колата. Ако не стане греда, но поне си пробвал.
Успех

todortvm

• Новак
  • *
« Отговор #4 -: Октомври 26, 2009, 12:42:49 am »
Колега martin_mrv ...това което предлагаш и на теория наяма как да стане...все пак благодаря.

ivannlbc Един съвет от мен....не деи да се изказваш НЕ подготвен,за малко не ме искара крадец!!!.И още нещо,аз пък карам 626 от 12г т.е би следвало да я обичам не по малко от теб.КИАта наистина не е моя,просто се опитвах да помогна на познат със инфо което тои поне за сега не може да си набави (проблема наи вер. ще си го реши във фирмения сервиз за съжаление).

todortvm

• Новак
  • *
« Отговор #5 -: Октомври 26, 2009, 04:58:06 pm »
todor.....

аз говоря по принцип. Както виждам от думите, се оказвам прав - колата не е твоя, някой си си бил изгубил ключа...дрън дрън.

В крайна сметка пак там ще се реши въпроса, където аз предложих.  8-)

Мерси за съвета - не се приема.

Пак дрънкаш глупости и не четеш....,каде съм казал че кюча е изгубен и прочие...??аман от разбирачи.....така като гледам и другите ти постове из темите май наистина много си в "час".Продължаваи си в същия дух...от това форумът ви няма да види нищо хубаво,а относно мен преди да вземеш да ми слагаш етикети от рода на "крадец" ...вземи че ползваи чичо GOOGLE.там зад ника ми ще разбереш в колко форума сам регнат,с какво се занимавам и прочие.Останиси със здраве,това че не приемаш съвета ми...дреме ми на.....,ама утре някои колега от тоя форум ще изреве с някакъв друг проблем...и тешко и горко му ако попадне на твоите съждения.

gugulin

• Новак
  • *
  • Публикации: 40
« Отговор #6 -: Юли 09, 2010, 12:11:32 pm »
Здравейте, имам следния проблем - дистанционото работи, но не меже да деактивира имобилайзера и да отключи вратите- ходих при един , но ми иска 160 кинта за да деактивира имобилайзера софтуеърно. Та идеята ми е колегата, който пише , че е намерил програма - от къде я е намерил , как се казва и къде са му го деактивирали.Благодаря ви предварително

ivannlbc

• Разбирач ;)
  • Публикации: 274
« Отговор #7 -: Август 17, 2010, 03:30:11 pm »
Преди малко си изпуснах ключовете и дистанционното ми се разби на съставните си части - батерия, платка, копчета и 2 части от обвивката. Решение - сглобяват се и полученото се увива с 5 см скоч (тиксо), ама от хубавото на Офис 1 Суперстор. Перфектен ремонт!
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l 1998