Автор Тема: относно киа спортидж-имобилайзер  (Прочетена 5056 пъти)

ivan

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
относно киа спортидж-имобилайзер
« -: Октомври 15, 2009, 06:59:52 pm »
здравейте аз съм Иван от Пловдив Миналата пролет купих въпросната киа цяло лято добре вървеше но като захладня веднъж отказа да запали  Обиколих няколко сервиза всеобщото мнение беше-имобилайзер но никой не успя да я запали Накрая отидох в Киа моторс в Пловдив след едноседмичен престой и 130 лв я запалиха След 2 месеца в един голям студ както си бях за риба реших да си тръгвам и пак няма палене Не питайте как я довлякох до Плавдив Отново я оправиха но на въпроса ми защо става така не ми дадоха свястно обяснение Цяло лято палеше а днес сутринта-същия номер Моля ако някой знае към кого да се обърна за да отстрани проблема  нека ми пише защото така не може да се разчита на нея Благодаря предварително

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
Re: относно киа спортидж-имобилайзер
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2009, 10:38:00 pm »
е така без модела на двигателя,най-много бобец да метнем за да ни помогне той 8-)

ivan

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2009, 10:46:06 pm »
мите,99-та година 2000кубика 16в бензин надявам се да не се наложи да хвърлямме боб.
« Последна редакция: Октомври 15, 2009, 10:54:23 pm от ivan »

VRPerformance

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #3 -: Януари 08, 2011, 09:36:31 pm »
темата е стара доколкото виждам,но ако не е решен проблема,аз мога да помогна с премахването на имото,защото проблема 100% е в него :)

george71

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #4 -: Февруари 03, 2011, 08:13:15 pm »
от 2000 година карам кя спортаге тди 97 god досега на два пъти ми блокира имобилаизера първия път ходих с платформа до пловдивдо сервиза там ми го оправиха бяха много бързи втория път ми го отблокираха в хасково и пак бесе доста бързо и двата пати ми блокирасе зимата но от 3 god не съм имал проблем забелязах че проблема се появява при не добре зареден акумулатор зимата и при по износени дистанциони сервиза в пловдив се казвасе ауто нике май