Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Soul / Re: KIA SOUL 2009 стопове за мъгла
« Последна публикация от zmiori - Днес в 07:53:00 pm »
Атакувай го. Все пак си е един ключ.
2
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Kia Ceed III мнения, впечатления и други
« Последна публикация от Scream23 - Днес в 03:16:57 pm »
Здравейте, киата стана на 20 хил. км и влезе за първото сервизно обслужване. Сметката е 350 лв, което включва смяна на маслото 4.4 литра Aral, смяна маслен, въздушен и филтър климатик, уплътнител пробка.
3
Sorento / Re: Помощ колеги,джипа лашка при наравности
« Последна публикация от Д.Драголов - Днес в 11:50:02 am »
Колега и аз имам същият проблем,ако имаш някакво решение ,моля те сподели го,че се виждам в чудо с това лашакане
4
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: страннен шум от бензиновия двигател :???
« Последна публикация от stanketo - Днес в 11:38:37 am »
Нищо не утихва. Нито от загряване, нито от масло. Съсипах се да ходя по майстори заради това тракане защото адски много ме дразни звука и накрая зарязах всичко така. Ходих при мой хора, при техни хора, в киа българия, в киа корея и всичките там, че и при пети хора ходих. Отваряха ми капака на мотора, гледаха с лупа, без лупа, слушаха го със слушалка, без слушалка, пипаха, струваха. Клапаните и разпределителните валовете ми били като току що извадени от кашона. От веригата е, да знаеш, вика един чичак. Отидох при вещите лица от киа - верига и обтегач е друже, така ми вика един младеж. Викам айде, ще сменям верига. Маса пари пълен комплект с обтегачи, банани, портокали, всякакви плодове, че и някво маслено колело на цена от 200 лева само то. Закарах при мой хора уж за по-евтино. Смениха, палиме и ми викат сега е по тихо тракането. Викам ти глух ли си бре, трака си така както беше и преди смяната. Не по-тихо, а не трябва изобщо да го има! Е ми не знаеме това какво може да е, трябва да се разглоби целия мотор. Може да е бутален болт. Може и колянов вал да е. Викам им айде чао, нищо повече няма да разглобявате. Да не говорим че май не бяха зацепили веригата като хората, защото имах чувството че половината коне са отишли на паша, а другата са се разбягали. Колата вървеше едвам едвам, не искаше да вдигне повече от 100 км/ч с педала до ламарината, бордовия показваше разход на гориво 1.8-2.2 литра на 100. От място тръгваше като стара баба. Не светят чекове, тест на компютъра - грешки нула. Викат ми пак ще сваляме веригата. Викам ваша си работа, искам си колата като хората. Обадиха се след няколко дни - готово. Отивам викам какво беше? Ми свалихме веригата целия комлект и я закачихме на ново и сега върти гуми и на трета. Ма викам тя си въртеше гуми и преди да я пипате вие. Обаче тракането пак го има. Смених и маслото уж с някакво скъпо, да се знае че е хубаво. Старото масло още точно беше почнало лееко да потъмнява на 8000км. Маслен филтър също. Гледахме го стария и него за стърготини вътре - нищо, той като нов. Нищо повече няма да пипам. Трака като дизел и студена, и топла, и на място, и в движение. Даже като карам на дълъг път повече от час и почвам вътре в купето да го чувам тва тракане като намаля музиката. Така ще си карам и това е.
5
Sorento / Re: Раздатка ремонт
« Последна публикация от Пецата - Днес в 11:13:03 am »
Поръчах го в хюндай ! Мерси ! Иначе това беше проблема .
6
Soul / Re: KIA SOUL 2009 стопове за мъгла
« Последна публикация от Nanov93 - Днес в 11:09:18 am »
Пробвах и със запалени и без запалени фарове, ефектът беше един и същи.

Значи остава да е ключа.

Благодаря за отговорите.
7
Sorento / Re: копчето за 4х4 не работи и 4wd low свети постоянно.
« Последна публикация от torture - Днес в 10:47:37 am »
P1795 е код за грешка в превключвателя "копчето" за 4х4, вадиш го и сменяш преди това провери за хлабава връзка, късо, прекъснат кабел.
8
Sorento / Re: Раздатка ремонт
« Последна публикация от torture - Днес в 10:31:49 am »
Това е номера на частта която ти трябва 47397H1000 отиваш в Киа или www.kolos-ms.net там ще ти кажат цена. Може и Ebay https://www.ebay.com/itm/TERRACAN-01-06-SORENTO-02-08-GeNuiNe-APPLY-CAM-47397H1000-/122825218023. Какъв е проблема? Поне от снимката не се вижда нищо.
9
Soul / Re: KIA SOUL 2009 стопове за мъгла
« Последна публикация от bbbisser - Днес в 09:07:33 am »
Питаш за задните светлини за мъгла, нали? Най-вероятно е самия ключ да си е заминал. Прекъсват им пластините при почти всички автомобили, не само при Киа. Ето защо, не светва и лампа на таблото.
10
Soul / Re: KIA SOUL 2009 стопове за мъгла
« Последна публикация от zmiori - Днес в 07:33:47 am »
Реле бутон?
Те тия пущини не тръгвахали с комбинация на фаровете. Тоест трябва да светят фаровете за да тръгнат. Ако не бъркам де. Пробвай.
Страници: [1] 2 3 ... 10