FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Ще повдигна малко стара тема, но може да е полезно за някои колеги. При мен имаше странен шум в купето при обороти на двигателя около 2100-2300. Оказа се, че огледалото за задно виждане изпада в резонанс. Хлабината е между плочката лепната на предното стъклото и рамото на огледалото. Няколко гумени оплътнения между рамото и предното стъкло решиха проблемът при мен. Сега обаче ме дразни пъровизточника на проблемът, а именно лекото притрисане на купето в споменатите обороти на двигателя.
Цитат на: chemiliq в Февруари 28, 2018, 11:18:05 pmЩе повдигна малко стара тема, но може да е полезно за някои колеги. При мен имаше странен шум в купето при обороти на двигателя около 2100-2300. Оказа се, че огледалото за задно виждане изпада в резонанс. Хлабината е между плочката лепната на предното стъклото и рамото на огледалото. Няколко гумени оплътнения между рамото и предното стъкло решиха проблемът при мен. Сега обаче ме дразни пъровизточника на проблемът, а именно лекото притрисане на купето в споменатите обороти на двигателя.И моето огледало ме влудява от една две години.Ако качиш някоя снимка, няма да е лошо,че невиждам как се разглобява.А това претрисане е детска болест на тоя мотор,и аз го имам, забелязах го като за пръв път калибрирах ГИ ,до тогава не го бях забелязал,рових и в руския форум е писано доста.