Автор Тема: Cee'd  (Прочетена 58437 пъти)

ceeder 2.0

• Почетен член
  • Обичам да пиша ;)
  • Публикации: 81
Re: Cee'd
« Отговор #15 -: Май 26, 2008, 04:44:07 pm »
Майка му исках да съм първия в БГ с XR Kit, ама така и не събрах пари. :( Много ми харесва как стой и след време живот и здраве ще си сложа. Заедно с едни хубави 18-ки и едно много хубаво chiptuning-че.
ооо,за чипа можеш и сега бре :-*

ЩРАК

последно си бяха купили мачинка за записване на софт ::)

последно гледах на туаран му качиха максимума 20к.с.

За чипа ясно колега. Сабера ли парички чипвам. А и ако намеря някой който работи качествено и сам да си определя мощноста и всичко имам нещо много готино замислено за моето двигателче ;)

п.с. мерси за линка ще го проверя

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #16 -: Май 27, 2008, 09:24:22 am »
е те там на диното ще ти кажат колко реално ти е мощноста :-*

ceeder 2.0

• Почетен член
  • Обичам да пиша ;)
« Отговор #17 -: Май 27, 2008, 10:01:15 am »
е те там на диното ще ти кажат колко реално ти е мощноста :-*

Да де да, това го знам. Имах предвид, че искам аз да си избера чипа какво да прави... колко коня и нм да вдигне и при какви обороти.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #18 -: Май 27, 2008, 10:07:46 am »
ами аз поне знам ,че на дизела повече от 20 коня едва ли можеш да дигнеш.Но Ицето е магьосник.Знам ли,може и повече да мушне :)

Що не му се обадиш да си го питаш по тел.?

ceeder 2.0

• Почетен член
  • Обичам да пиша ;)
« Отговор #19 -: Май 27, 2008, 09:11:33 pm »
^
Мога да ти пратя видео на голфче 4 130 коня направено на 220 коня само с чип. ;)
Въпроса е, че ще се кара 2 хиляди км :>

Иначе за турбо дизелите до 25% повишаване на мощноста е в рамките на безопасното, демек, не товариш двигателя и другите части повече от допустимото.

...Не се сещам Ицката кой е. Но смятам скоро да отида при някой да види колата да измислим какво можем да направим.

п.с. Може да те взема с мен, ако искаш.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #20 -: Май 27, 2008, 11:16:17 pm »
Ицето е шефа на сервиза брее :-*
Може да дойда,ама ако съм свободен че нещо много ме е натегнала работата напоследък :(

А трябваше ксенон да ходя да слагам >:(

Exell

• Новак
  • *
  • Публикации: 11
« Отговор #21 -: Юни 02, 2008, 12:24:55 am »
LIlio :) пуснал съм запитване за решетка за мойта и ако се уредя ще питам и за теб батка :)   ::)

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #22 -: Юни 02, 2008, 09:05:38 am »
LIlio :) пуснал съм запитване за решетка за мойта и ако се уредя ще питам и за теб батка :)   ::)
аха супер.Дръш ме в течението ;D

Oil_Blue_Cee'd

• Щял да си купува Алфа
  • Разбирач ;)
  • Публикации: 190
  • Избивам комплекси всякакви
« Отговор #23 -: Юни 11, 2008, 04:47:58 pm »
Майка му исках да съм първия в БГ с XR Kit, ама така и не събрах пари. :( Много ми харесва как стой и след време живот и здраве ще си сложа. Заедно с едни хубави 18-ки и едно много хубаво chiptuning-че.

Да не би да ми говориш за 18 цолови гуми и джанти. Ми ти знаеш ли, че аз зимата като слагах зимните гуми 16 цолови дадох 1000 лева и ги монтираха върху същите оригинални лети джанти. Откъде пари та да давам и за нови джанти или и направо зимни гуми с джанти и летни гуми с други джанти комплект а? Нали те хората така правят ама ние не живеем нито в Германия нито във Франция това да може да си го позволим. 17 цоловата гума отива в съвсем друг клас гуми по оборудване на един автомобил и цената и е много по-висока от тази на 16 цоловата. А ти се изхвърляш на 18 цолова. Ти знаеш ли, че една 18 цолова гума варира от порядъка  между 400-500 лева бройката! Ами джанти за тях и те тея 18 цолови гуми искат алуминиеви лети джанти, а не обикновени железни. Ми тя джантата е по-скъпа от гумата. Без да правя сметки на дребно при възможно що годе приемлив вариант като цена да обуеш една кола с комплект чисто нови лети джанти и гуми за тях 18 цолови цената на приемливи начала отива към 4000 лева. Извинявай ама..................................
Да не говорим колко хора си купиха КИА Сийд с 15 цолови гуми с железни джанти с монтирани върху тях пластвасоми тазове. Нали се сещате за какво Ви говоря  ;) :( :o ??? ::) :-X :-\ :'(
« Последна редакция: Юни 11, 2008, 04:52:10 pm от Oil_Blue_Cee'd »

Cee`d_sh

• Кандидат Майстор
  • Разбирач ;)
  • *
  • Публикации: 323
  • Малко тунинг ,,,,,,,,,,,,,,,
« Отговор #24 -: Юни 11, 2008, 05:26:46 pm »
някой има ли идея къде има туннинг части за тея коли?

Гледах каталози на FK,но била нова колат и още нямало >:(

А така искам да си сменя решетката с една изчистена :(

Сега от петък тази седмица като стартира автомобилното изложение София Мотор Шоу 2008 може да идете и там да проверите или да потърсите информация за всичко това, защото много от Фирмите занимаващи се с Тунинг на автомобили участват на това изложение в София.

Мотор шоу тази година е за товарни,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, за съжаление >:(

required

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #25 -: Юни 12, 2008, 05:41:29 pm »
Да-наистина е само за тежкотоварни бе колега-колко пъти ще го питаш вече това нещо??? Какво-мислил си да ходиш и ся се разочарова като видя че няма да има леки коли ли ::) Намери си някое по-интересно занимание.Нека и хората които карат по-голям клас превозни средства видят нещо за себе си :P
Пък и честно казано там основно ходят такива които мислят и тепърва им предстои да си купуват коли-аз например бях миналите 2 години поред точно щото бях изправен пред тази дилема-но тази не смятам да ходя защото надали ще видя нещо по-различно от миналите.

required

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 79
« Отговор #26 -: Юни 12, 2008, 05:44:18 pm »

Пожелавам ти го искрено-да си ако не точно първия то един от първите ;D Ти наистина още и отсега можеш да почнеш да събираш парички-какво ти пречи :D

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #27 -: Юли 29, 2008, 01:54:01 pm »

Cee`d_sh

• Кандидат Майстор
  • Разбирач ;)
  • *
  • Публикации: 323