Автор Тема: Обновление на картите на фабричната навигация  (Прочетена 15345 пъти)

justalittlesign

• Spammer
  • Публикации: 855
  • Kia Sportage 1.6,180, МHEV, EX
Re: Обновление на картите на фабричната навигация
« Отговор #15 -: Ноември 18, 2022, 05:04:54 pm »
Аз имам Ceed 2021г.,не е с навигация ,дали може да се обнови Software на самата мултимедия или това важи само за колите със фабрична навигация.

Благодаря.
Тази мултимедиа е без активирана карта, или въобще няма навигация? Или пък е от онези, китайските, които КМБ монтираше за 1500 лева, вместо оригиналните?

justalittlesign

• Spammer
  • Публикации: 855
  • Kia Sportage 1.6,180, МHEV, EX
« Отговор #16 -: Ноември 18, 2022, 05:07:29 pm »
Аз съм модел '21 с включено обновяване на навигацията. Миналата седмица бях на обслужване и Киа София ми искаха за този труд 80лв, или алтернативно ми дадоха линк откъдето да си ги свалям. Естествено избрах второто, но още не съм се занимавал. Въпроса е че в началото ми казваха как не струва нищо и си е част от обслужването.
Ми то е елементарно. Сваляте си програмата, избирате версията по година, или по номера на версията на навицаията, слагате флашката и следвате инструкциите

CursedSoN

• Новак
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #17 -: Ноември 18, 2022, 08:42:39 pm »
Аз имам Ceed 2021г.,не е с навигация ,дали може да се обнови Software на самата мултимедия или това важи само за колите със фабрична навигация.

Благодаря.
Тази мултимедиа е без активирана карта, или въобще няма навигация? Или пък е от онези, китайските, които КМБ монтираше за 1500 лева, вместо оригиналните?
Не няма активна,карта не е китайска просто е мултимедия със Android Auto и всичките опции,който има другата мултимедия без навигацията.Като влезна в menu на навигациата си има Software и останало.