FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Някой дали има идея какво ще е новото
Цитат на: staik в Декември 01, 2022, 09:05:51 amНякой дали има идея какво ще е новото Ъъъъ... цената?
На новите коли KIA слага имобилайзери MAK SHIELDПо описанието, на мен ми изглеждат ОК.
Имах същия на 2020 Kia Sportage GT Line. Не е като да свърши някаква работа при кражбата... Имах 2 имобилайзера BTW...
Още малко информация за размишление: "Булинс" не изискват наличието на допълнителен имобилайзер за новорегистрирани Sportage модел NQ5
Цитат на: tougi в Декември 06, 2022, 03:00:05 pmОще малко информация за размишление: "Булинс" не изискват наличието на допълнителен имобилайзер за новорегистрирани Sportage модел NQ5аха, значи който им е клиент направо да оставя ключовете и документите в отключената кола и да не се харчи за имобилайзер?
Остана да я регистрират (smiley)
Цитат на: staik в Ноември 16, 2022, 03:54:18 pmНякой няма ли по-близък познат в КИА , който да провери дали няма някакъв план за закъснялите (с изтекъл срок на доставка) в БГ? Работил съм в автомобилната индустрия и няма как да няма такъв план за доставка, дори при минимално закъснение.План няма, то и дилърите нищо не знаят, проблемът е на много по-високо ниво."Минималното" закъснение за мен е точно девет седмици месеца и половина. Да бях жена щях да съм родил до сега.Поръчах HEV версия ЕХ януари, днес ми се обадиха, че колата е произведена Edit: обидното е, че дилърите не проявяват никаква любезност и поне привидна загриженост за клиента. Ако веднъж месечно ми се обаждаха да ми кажат просто "здравейте, нямаме новини" щеше да е друго. А така...
Някой няма ли по-близък познат в КИА , който да провери дали няма някакъв план за закъснялите (с изтекъл срок на доставка) в БГ? Работил съм в автомобилната индустрия и няма как да няма такъв план за доставка, дори при минимално закъснение.
В крайна сметка колко излиза цялото чакане - около 11 месеца? От които си чакал ~3 седмици за доставка, след обаждане за VIN.
Цитат на: xerzv в Декември 09, 2022, 09:11:39 amВ крайна сметка колко излиза цялото чакане - около 11 месеца? От които си чакал ~3 седмици за доставка, след обаждане за VIN.Датата на поръчката е 4 февруари, но конфигурацията е била поръчана от КМБ на 4 януари. Произведена 16 ноември. Днес (или в понеделник) регистрация.