FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Честито!!! Имаше ли промяна в цената след всичкото чакане?
Към момента не можем да дадем точна информация относно доставката на Вашия автомобилиЗа съжаление производителя не ни дава такава.Веднага,щом имаме новини, ще се свържем с Вас Поздрави,Ивайло Буров
Днес се опитах отново да се свържа със sales agent-a Ясен Младенов от КМБ и най-накрая ми вдигна някой, но за съжаление ми вдигна друг човек и ми съобщава, че от доста време този човек не работи за КМБ вече.
Надявам се да доставят колата за другата коледа
Цитат на: xerzv в Декември 12, 2022, 05:36:23 pmДнес се опитах отново да се свържа със sales agent-a Ясен Младенов от КМБ и най-накрая ми вдигна някой, но за съжаление ми вдигна друг човек и ми съобщава, че от доста време този човек не работи за КМБ вече.Веднага си личи от кога не си се обаждал на кияците Ясен беше и мой дилър, напусна от 1-ви август Цитат на: xerzv в Декември 12, 2022, 05:36:23 pmНадявам се да доставят колата за другата коледа Слуховете са, че за цялата 2023 ще получат 50 хибрида (HEV). За другите не знам...
Цитат на: tougi в Декември 13, 2022, 10:30:26 amЦитат на: xerzv в Декември 12, 2022, 05:36:23 pmДнес се опитах отново да се свържа със sales agent-a Ясен Младенов от КМБ и най-накрая ми вдигна някой, но за съжаление ми вдигна друг човек и ми съобщава, че от доста време този човек не работи за КМБ вече.Веднага си личи от кога не си се обаждал на кияците Ясен беше и мой дилър, напусна от 1-ви август Цитат на: xerzv в Декември 12, 2022, 05:36:23 pmНадявам се да доставят колата за другата коледа Слуховете са, че за цялата 2023 ще получат 50 хибрида (HEV). За другите не знам...А някакво инфо има ли за MHEV?
Също чакам за MHEV, надявам се до шест месеца след датата на поръчка да дойде. Поглеждам английския форум да следя как се развиват нещата и изглежда масово се чака по 7-8 месеца, но там почти винаги се поръчва топ оборудване и HEV задвижване. Ако процентно за цяла Европа най-много поръчки има за топ оборудването + HEV, нормално там да се чака най-дълго и сега да приоритизират чистене на най-старите поръчки, да няма прескачане на година чакане, ще видим. Продължаваме да очакваме новини !
Цитат на: Bobby_G в Декември 13, 2022, 07:05:06 pmСъщо чакам за MHEV, надявам се до шест месеца след датата на поръчка да дойде. Поглеждам английския форум да следя как се развиват нещата и изглежда масово се чака по 7-8 месеца, но там почти винаги се поръчва топ оборудване и HEV задвижване. Ако процентно за цяла Европа най-много поръчки има за топ оборудването + HEV, нормално там да се чака най-дълго и сега да приоритизират чистене на най-старите поръчки, да няма прескачане на година чакане, ще видим. Продължаваме да очакваме новини !Аз поръчах GT Line MHEV HPE Aut 4x4 и чакам 8м 3 седмици и 3 дни - още не са се обадили дори за VIN-a.Умишлено поръчах MHEV защото тогава sales agent-a ми каза, че за HEV/PHEV ще трябва да чакам повече...
Цитат на: xerzv в Декември 13, 2022, 09:39:11 pmЦитат на: Bobby_G в Декември 13, 2022, 07:05:06 pmСъщо чакам за MHEV, надявам се до шест месеца след датата на поръчка да дойде. Поглеждам английския форум да следя как се развиват нещата и изглежда масово се чака по 7-8 месеца, но там почти винаги се поръчва топ оборудване и HEV задвижване. Ако процентно за цяла Европа най-много поръчки има за топ оборудването + HEV, нормално там да се чака най-дълго и сега да приоритизират чистене на най-старите поръчки, да няма прескачане на година чакане, ще видим. Продължаваме да очакваме новини !Аз поръчах GT Line MHEV HPE Aut 4x4 и чакам 8м 3 седмици и 3 дни - още не са се обадили дори за VIN-a.Умишлено поръчах MHEV защото тогава sales agent-a ми каза, че за HEV/PHEV ще трябва да чакам повече...Много чакане …. В договора за поръчка имаше ли определен интервал за време на доставка ? Поне да те ориентират, ако не друго. Във форума тук колеги получават колите в различни времеви граници, кой по-бързо, кой по-бавно, но определно цвят, оборудване и задвижване си оказват влияние. Наскоро имахме тука доставка след 9 + месеца чакане, ако не се лъжа. Януари месец, ако нещо не се случи тия дена би трябвало вече да имаш новини, така че успех, още малко остава със сигурност.
Аз вече чакам моя PHEV вече 10+ месеца и съм се примирил, че ще ударя 12 месеца чакане.
Цитат на: Bobby_G в Декември 13, 2022, 10:08:38 pmЦитат на: xerzv в Декември 13, 2022, 09:39:11 pmЦитат на: Bobby_G в Декември 13, 2022, 07:05:06 pmСъщо чакам за MHEV, надявам се до шест месеца след датата на поръчка да дойде. Поглеждам английския форум да следя как се развиват нещата и изглежда масово се чака по 7-8 месеца, но там почти винаги се поръчва топ оборудване и HEV задвижване. Ако процентно за цяла Европа най-много поръчки има за топ оборудването + HEV, нормално там да се чака най-дълго и сега да приоритизират чистене на най-старите поръчки, да няма прескачане на година чакане, ще видим. Продължаваме да очакваме новини !Аз поръчах GT Line MHEV HPE Aut 4x4 и чакам 8м 3 седмици и 3 дни - още не са се обадили дори за VIN-a.Умишлено поръчах MHEV защото тогава sales agent-a ми каза, че за HEV/PHEV ще трябва да чакам повече...Много чакане …. В договора за поръчка имаше ли определен интервал за време на доставка ? Поне да те ориентират, ако не друго. Във форума тук колеги получават колите в различни времеви граници, кой по-бързо, кой по-бавно, но определно цвят, оборудване и задвижване си оказват влияние. Наскоро имахме тука доставка след 9 + месеца чакане, ако не се лъжа. Януари месец, ако нещо не се случи тия дена би трябвало вече да имаш новини, така че успех, още малко остава със сигурност.Да, 9 месеца е договора за доставка, което се пада около 20-25 Декември. Много се надявах за коледен подарък от КИА, но уви. Като гледам, че отнема поне 3 седмици да я доставят след обаждането за VIN