FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Не... днес се чух с тях - след като ми казваха, че 2 или 3 пъти някак си поръчката е канселирана - сега ми казаха, че колата изобщо не била предвидена за производство...Определено се опитват да откажат хората, поръчали на старите цени....
Цитат на: xerzv в Февруари 23, 2023, 03:19:35 pmНе... днес се чух с тях - след като ми казваха, че 2 или 3 пъти някак си поръчката е канселирана - сега ми казаха, че колата изобщо не била предвидена за производство...Определено се опитват да откажат хората, поръчали на старите цени....Определено си струва да дадете някой лев за адвокат.
Пиша и имейли към Kia Europe https://www.kia.com/eu/business/contact-us/#/ - от там също се покриват - дори не отговарят на мейлите.
Тъй като знам,че доста хора чакат доставките си реших да споделя моята радост.Днес след 11месеца и11 дни получих своя Спортидж.Както беше записан в договора на старата цена +първо безплатно обслужване,заради закъснението на доставката.
Цитат на: aliyatin 66 в Февруари 27, 2023, 09:31:30 pmТъй като знам,че доста хора чакат доставките си реших да споделя моята радост.Днес след 11месеца и11 дни получих своя Спортидж.Както беше записан в договора на старата цена +първо безплатно обслужване,заради закъснението на доставката.11м 11д - честито, да те вози безаварийно - значи още два месеца и половима и мен може да ме огрее
Утре започва 12-тия месец чакане при мен, дано да са 12м и 12д при мен тогава!
Здравейте на всички ,Бих искала да попитам ,колко клиенти има включени в поръчката ,която е направена от КИА преди 3 -3,5 месеца вече?Като поръчах автомобила началото на февруари ,казаха че има подготвена поръчка за 10на коли от преди нова година ..Поздрави
Здравейте ,1,6 180HP Aut 4x4 -средно ниво на оборудване .