FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Здравейте всички,Да се похваля и аз. Вчера взета - HEV AWD Executive. Страхотно инженерно произведение! Период на чакане - 9 3/4 месеца, но си заслужаваше. Успех на чакащите. Не се отказвайте! Ъпдейтвам файла.
Да се похваля и аз. Вчера взета - HEV AWD Executive. Страхотно инженерно произведение! Период на чакане - 9 3/4 месеца, но си заслужаваше. Успех на чакащите. Не се отказвайте! Ъпдейтвам файла.
Цитат на: waiting_room в Август 04, 2023, 03:07:57 pmЗдравейте всички,Да се похваля и аз. Вчера взета - HEV AWD Executive. Страхотно инженерно произведение! Период на чакане - 9 3/4 месеца, но си заслужаваше. Успех на чакащите. Не се отказвайте! Ъпдейтвам файла.Честито и благодаря за ъпдейта на таблицата!!!! Аз вече няколко седмици се наслаждавам на моя Спортидж и дори ходих на морето вече с него. Много съм доволен как се кара и от екстрите - по магистралата направо сам се кара.
Цитат на: uktcmtt в Август 04, 2023, 04:15:38 pmЦитат на: waiting_room в Август 04, 2023, 03:07:57 pmЗдравейте всички,Да се похваля и аз. Вчера взета - HEV AWD Executive. Страхотно инженерно произведение! Период на чакане - 9 3/4 месеца, но си заслужаваше. Успех на чакащите. Не се отказвайте! Ъпдейтвам файла.Честито и благодаря за ъпдейта на таблицата!!!! Аз вече няколко седмици се наслаждавам на моя Спортидж и дори ходих на морето вече с него. Много съм доволен как се кара и от екстрите - по магистралата направо сам се кара.Привет,Видях в табличката, че си я поръчал Април месец. Предполагам си взел отказана поръчка?
Здравейте, как се следи температурата на антифриза - има ли показание на таблото ? HEV 230кс.
Няма ли кой да се похвали с някоя доставка или актуална иформация Замря темата.
Цитат на: lukaychev в Август 25, 2023, 12:00:08 pmНяма ли кой да се похвали с някоя доставка или актуална иформация Замря темата.Явно хората си получават колите и не идват вече тук Аз съм навъртял вече около 2000км за сега и всичко е точно!
Цитат на: uktcmtt в Август 25, 2023, 12:04:57 pmЦитат на: lukaychev link=topic=5957.msg51 yahoo по065#msg51065 date=1692954008Няма ли кой да се похвали с някоя доставка или актуална иформация Замря темата.Явно хората си получават колите и не идват вече тук Аз съм навъртял вече около 2000км за сега и всичко е точно!От няклко месеца само пишете как сте си чакали колите Какво да пишем ние, които вече сме на по 45К с автмобилите си? В тоя форум освен да чакат някакви не произведеби коли друго май не се случва. Явно това е най големият проблем на kia
Цитат на: lukaychev link=topic=5957.msg51 yahoo по065#msg51065 date=1692954008Няма ли кой да се похвали с някоя доставка или актуална иформация Замря темата.Явно хората си получават колите и не идват вече тук Аз съм навъртял вече около 2000км за сега и всичко е точно!