Добре Дошли във Форума
Здравейте, в предишния ми пост споменах, че имам проблем с цвета на поръчаният от мен автомобилХубав ден!
Цитат на: Niky_p в Септември 05, 2023, 12:19:09 pmЗдравейте, в предишния ми пост споменах, че имам проблем с цвета на поръчаният от мен автомобилХубав ден!А помисли какво е с черен таван лятото? Може да не сме Абу Даби, ама пак си е жега...
Кофти работа, но в ценовата листа ясно си пише като допълнителна екстра - двуцветна екстериорна комбинация... 1260 лв.
Днес един автовоз с 6 Спортиджа паркира пре шоурума - 2 бели, 2 сини и май 2 сиви. Ще има зарадвани.
Привет! Направих поръчката за Sportage 1.6 HPE MHEV 4WD 7AUT EX в черен цвят на 07.07.23г. На 15.09. си я взех. Явно дискутираните проблеми с доставките започват да се изчистват, така че, който мисли да поръчва в тази модификация да знае, че най-вероятно няма да чака една година. Относно колата, за 1200км, нямам забележки. Единствено не мога да преглътна качеството на озвучителната система в Executive нивото. Ако някой е успял да я настрои, или е открил решение, ще бъда благодарен да сподели!