FACEBOOK страницата ни
Цитат на: ndg в Август 17, 2011, 05:15:37 pmНапълно съм съгласен с теб: Пролет и есен-смяна на филтъра, собственоръчно - отнема 4-5 минути, а и ако цените са тези, които цитираш, не знам защо не съм го правил до сега Така е, но не забравяй, че при следващото ТО задължително ще ти сменят и "чисто новия" филтър, така, че пак ще си плащаме скъпите им филтри докато искаме да сме защитени от "Гаранцията".
Напълно съм съгласен с теб: Пролет и есен-смяна на филтъра, собственоръчно - отнема 4-5 минути, а и ако цените са тези, които цитираш, не знам защо не съм го правил до сега
Цитат на: radkoDI в Август 17, 2011, 05:46:54 pmЦитат на: ndg в Август 17, 2011, 05:15:37 pmНапълно съм съгласен с теб: Пролет и есен-смяна на филтъра, собственоръчно - отнема 4-5 минути, а и ако цените са тези, които цитираш, не знам защо не съм го правил до сега Така е, но не забравяй, че при следващото ТО задължително ще ти сменят и "чисто новия" филтър, така, че пак ще си плащаме скъпите им филтри докато искаме да сме защитени от "Гаранцията".не е задължително