FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Какъв дизел съм аз !?!?!?!?!??!?!До сега само бензин съм наливал.А това пък за ГИ и собствения МАП...... ох кога мислеше да го споделиш
А защо не си свалите KIA Adv for torgue?
Цитат на: Митето в Май 29, 2014, 09:32:13 amА защо не си свалите KIA Adv for torgue?Ами аз имам "KIA Adv", но в случая не е необходимо.Любо пита за темп. на входящия въздух и MAP-а, а те се показват и без този плъгин.ПС:Аз честно казано не разбирам как въобще успяваш да се свършеш с бензиновия комп, като в същото време (ако правилно съм разбрал) на ОБД жиците е закачена и газовата уредба. Как точно две различни устройства четат едновременно от бензиновия комп не знам. Струва ми се невъзможно.Според мен ще си късметлия ако успяваш да четеш нещо при изгасен ГИ (тоест когато си на бензин). На газ ми е пълна мистерия ако въобще можеш да четеш нещо през ОБД-то.А и по тази кола явно толкова много модификации са правени, че вече не може да им се хване края...
Е как да го види,като аз досега не видях да е писал,че е вързан компа на газовото към обд буксата му!Съответно,компа на газовото се чете само от двигателният отсек