FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Е нали беше писал, че задържането на контакт не помага.Колкото до бензиновата помпа - ми тя създава налягане, което после се отрегулира от един клапан (или по-сложана система) и дори се показва от Torque. Можеш да го видиш колко ти е. Аз мога да ти пише при мен какво е налягането, но едва ли ще е меродавно, защото моята горивна система е малко по-разлина (аз съм с директно впръскване, при теб най-вероятно е индиректно - в колекторите). Щеше да е хубаво някой със сиид да напише колко е при него и да ги сравните...
...На газ няма как да дам , понеже използва ОБД буксата ...
Цитат на: Lubomir_Valkov в Май 30, 2014, 07:32:21 pm...На газ няма как да дам , понеже използва ОБД буксата ...Опаааа, ква стана тя.По-горе като писах, че ГИ ти е вързан към ОБД буксата (не буквално, просто е вързан на същите кабели) и не виждам как изобщо ползваш диагностиката в режим на газ и малко не вярвахте с Митето Виж някак да изключиш ГИ от ОБД буксата (поне временно за да можеш да си правиш тестове).За някакъв сервизен режим се говореше, в него пак ли е недостъпна буксата ?Иначе на бензин си супер.
Измисли си начин да направиш ГИ да може да се разкача от ОБД буксата. Прережи кабелите и сложи допълнителни букси или както решиш. Идеята е да можеш за момент да спреш триенето на грешките и да си диагностицираш докато е на газ.