FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Ами ако се навият да го монтират може и от другаря Лило да го взема.Но на 6000 ми се струва по бяло свети, май на 4500 ми по-пасва, но това ще го изумувам на място.А че ще е слим -силм ще да е спор няма
Или да паля за Шумиян за пуста му гаранция, ама там ако ме усетят, пушка ме чакат
Добре де, Понякога не мога да рабера как мениджъри не могат да си направят сметка или всичко е умишлено.Толко ли е сложно да се сметне, че КИА ще са по-на сметка да вземат по-малко от колкото нищо.То е ясно че всеки ще иска да сложи за колата си наи-доброто, или по-доброто-който каквито са му вазможностите. Или пък е умишлено за да преебват гаранцията и да ни щавят после.Утре ще го измисля какво ще е с гаранцията, но варианта Шумен ми е опасен, колкото и да ми се иска да отида до там.
Тез по 900 да си ги слагат на служебните КИИ на КМБ.Утрото е по-мъдро от вечерта НО можете да сте сигурни, че няма да е 900!!!
Цитат на: tosco в Януари 27, 2009, 10:51:13 pmТез по 900 да си ги слагат на служебните КИИ на КМБ.Утрото е по-мъдро от вечерта НО можете да сте сигурни, че няма да е 900!!! Tosco светкаш ли вече с ксенончета?