Добре Дошли във Форума
1. Колко ще струва доставката?2. Ако се съберем няколко човека , а се купят всичките на името на фирмата на някой , няма ли да излезе по 162 лева на комплект?3. От КИА БГ ще имаме ли проблем с поставяне , на каква цена и ще имаме ли след това гаранция?
Цитат на: jorko.b67 в Февруари 05, 2009, 03:27:41 pm1. Колко ще струва доставката?2. Ако се съберем няколко човека , а се купят всичките на името на фирмата на някой , няма ли да излезе по 162 лева на комплект?3. От КИА БГ ще имаме ли проблем с поставяне , на каква цена и ще имаме ли след това гаранция?Жоре,ако някой иска на фирма да ги вземе,мисля,няма да има проблем на 162лв.Доставката незнам колко е.Не съм питал КИА колко ще искат за монтаж.Само ще кажа,че в киа искат по толкова само за 1-а пръскалка
някой иска ли да помоля Руските ни колеги да ни пратят пръскалките които са на 1-а страница. Цената им е 162лв,без доставка до БГ оппа,оказа се след консултация с братушките,че тази цена била само за юридически лица за нас имало друга-8300 Руски рубли = 348,056932 Български лева
Цитат на: lilostich в Февруари 05, 2009, 10:30:01 amнякой иска ли да помоля Руските ни колеги да ни пратят пръскалките които са на 1-а страница. Цената им е 162лв,без доставка до БГ оппа,оказа се след консултация с братушките,че тази цена била само за юридически лица за нас имало друга-8300 Руски рубли = 348,056932 Български лева да ги фактурират на нашата фирма
Орхане,при теб ще ги сложиш ли , като не ни отпада гаранцията на колата - ако всичко с гаранцията е О.К., ме пишете и мен.
Цитат на: lilostich в Февруари 05, 2009, 10:30:01 amнякой иска ли да помоля Руските ни колеги да ни пратят пръскалките които са на 1-а страница. Цената им е 162лв,без доставка до БГ оппа,оказа се след консултация с братушките,че тази цена била само за юридически лица за нас имало друга-8300 Руски рубли = 348,056932 Български лева Лило ти защо не ги доставиш .........не че ми е проблем / ти нали имаш фирма/.............