Добре Дошли във Форума
Привет,Много благодаря за изчерпателня отговор.Дилъра каза че можело да се поръча без стъклен покрив, но наистина колата ще загуби от блясъка си.Най-вероятно ще го оставя, 3-годишната ми дъщеря да се радва на небето.Относно мотора, 1.6 е вече на няколко години и ако е имало болести, то би следвало да са излекувани.Не съм чул или прочел да е имал такива де.Този 1.5 е нов и няма много отзиви за него.Но GT го има само с 1.6Не знам дали си от София, но често засичам един син Proceed на България и един оранжев в Младост.На мен мрашрута ми е всеки ден от Красно село до Младост през околовръстното.Както писах нов съм във форума и не знам дали си правите сбирки но много бих се радвал ако мога да видя и разгледам един Proceed от близо
Здравейте,заглеждам от известно време Proceed GT и имам някои въпроси към тези, които вече го притежават.Какво ви е мнението за автомобила като цяло - качество на материали и изпълнение, обезшуменост и т.н.?Има ли проблеми с надеждността?Окачването спортно ли е? Не обичам много твърдо окачване.Обмислям дали да поръчам нова, така че всякакви коментари биха били полезни.
Цитат на: dmilkov в Март 06, 2023, 09:55:38 amЗдравейте,заглеждам от известно време Proceed GT и имам някои въпроси към тези, които вече го притежават.Какво ви е мнението за автомобила като цяло - качество на материали и изпълнение, обезшуменост и т.н.?Има ли проблеми с надеждността?Окачването спортно ли е? Не обичам много твърдо окачване.Обмислям дали да поръчам нова, така че всякакви коментари биха били полезни.Привет!При ''корейките'' последното нещо, което трябва да те притеснява това е надеждността Още повече, че говориш за нова кола със 7-годишна гаранция.Разлика в окачването на GT/GT-line няма. Има разлика в окачването на Ceed и Proceed. Накратко втората е с една идея да го наречен по-стабилно окачване (особено предницата). Не е спортно и не вози като лагерна количка. В резултат колата е удоволствие да се кара по път с много завои.Всъщност е удоволствие да се кара по всякакви пътища На моята (1.6Т ГТ) скоро ще й навъртя 50к км и все така ме радва, както и когато я взех. За разхода съм писал по-подробно в темата за разхода (мин-макс т.н.), но дотук средно - 6.7/100 смесено.Моята е с най-високо ниво на оборудване и няма никакви забележки към изработката (оставаше и да имам )Успех!