Автор Тема: Пастиране  (Прочетена 31942 пъти)

gadmrusna

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 90
    • ФБ
Re: Пастиране
« Отговор #30 -: Май 18, 2009, 01:16:29 pm »
А някой да знае нещо по въпроса, че вече има глоби ако си миеш или ремонтираш колицата на улицата? Аз чух нещо ама къде, как и какви са глобите ....

Mihailov

• Разбирач ;)
  • Публикации: 293
  • KIA Pro_Cee'd 1.6 CRDi EX .. VW Golf 3
« Отговор #31 -: Май 18, 2009, 02:43:01 pm »
А някой да знае нещо по въпроса, че вече има глоби ако си миеш или ремонтираш колицата на улицата? Аз чух нещо ама къде, как и какви са глобите ....

Мдам ... и тази глупост пръкна. Забранено е миенето, гресирането и ремонтирането на моторни превозни средства на улиците, тротоарите, паркингите, площадите, зелените площи, в местата за отдих и край поречия или водоеми. Глобата е от 50 лв. до 500 лв.

Guns don't kill people ... people kill people ...

gadmrusna

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 90
    • ФБ
« Отговор #32 -: Май 18, 2009, 06:39:55 pm »
То по европейски погледнато не е лишено от смисъл. Не е хубаво някой да пръсне двигателя до трафопоста до блока, или да вземе да сменя накладки на старата жигулка(страх ме хваща) или да пусне маркуч от 3 етаж и почне да мие колата на тротоара(като мен)  bye , че после и да пастира и так далее и хората да не могат да минават от угрозата да бъдат опръскани, ама като си нямам гараж или село да ходя там  :(
Обаче вече тържествено обещавам да не го правя. То до ся съм го правил 2-3 пъти а на кийката само веднъж, но край. write

Mihailov

• Разбирач ;)
  • Публикации: 293
  • KIA Pro_Cee'd 1.6 CRDi EX .. VW Golf 3
« Отговор #33 -: Май 19, 2009, 10:10:46 am »
Отклонихме се от темата :)
Guns don't kill people ... people kill people ...

vanselot

• Разбирач ;)
  • Публикации: 159
  • pro_cee'd 1.6 benz
« Отговор #34 -: Октомври 27, 2009, 01:30:23 pm »
Тоз Десо, ще да е голяма работа. Има ли смисъл от пастиране и полиране след като взех колата края на Януари тази година ?

Значи Десо казва, че е най-добре една кола веднага след магазина да подлежи на такава процедура с цел да се защити новата боя и лак.Пастирането не е само с цел "излъскване".
Вчера ходих до Габрово специално при него. Моята кола също е на по-малко от година и на пръв поглед си е ОК. Това обаче е голяма заблуда. Мога да ви кажа, че пича използав халогенна лампа и лупа, за да прецени кой детайл от каква обработка има нужда.Работи по колата ми 7-8 часа и обработва детайл по детайл и внимателно подбираше с какъв препарат да действа. Най-искрено заявявам, че цвета на колата ми дори и като нов не изглеждаше така..
Така че не губете време,свържете се с човека и отивайте, защото зимата идва и е добре тази процедура да се извърши.Ще получите и много ценни съвети за това как да миете и поддържате колите си!

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #35 -: Октомври 27, 2009, 01:36:32 pm »
човече,Десо е пич,ама как да и ставаме роби на колите?

Сподели колко ти излезна галимацията при него krivogled

vanselot

• Разбирач ;)
  • pro_cee'd 1.6 benz
« Отговор #36 -: Октомври 27, 2009, 03:04:23 pm »
И аз съм против това да сме роби на колите, но според мен 2 пъти в годината тази профилактика не е робуване, а поддръжка, която е в рамките на нормалното.Единственото неудобно е, че трябва да се пътува до Габрово.

Pro style

• VAG група
  • Експерт
  • *
  • Публикации: 574
  • Kia Pro_Ceed 1.6 CVVT EX
« Отговор #37 -: Октомври 27, 2009, 08:22:08 pm »
Сега чувам за този Десо, но вече си мисля да откскоча до Габрово. Опрделено моята кола има нужда бъде барната както трябва от този човек...
Особенно след сервиза и пребоядисването в сервиза на Кия София devil

vanselot

• Разбирач ;)
  • pro_cee'd 1.6 benz
« Отговор #38 -: Октомври 27, 2009, 09:21:28 pm »
Ами той дори работи в сервиза на KIA Габрово (на гърба на шоурума на KIA и Subaru),  в смисъл - ползва една част от терена на сервиза. Така че може да се съчетае ако има нещо друго по колата да се погледне..
Ако някой иска номера му или още инфо - да каже. Не че му правя реклама, просто останах супер доволен и впечатлен от работата му.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #39 -: Ноември 01, 2009, 12:26:18 pm »
ех,дано не ти е свалил шенгрена на боята 8-)

dani

• Administrator
  • Експерт
  • Публикации: 675
  • i30 rider
« Отговор #40 -: Ноември 01, 2009, 12:55:24 pm »
+ 3 от засада  rofl
Love is suicide!

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #41 -: Ноември 01, 2009, 03:57:57 pm »
+ 3 от засада  rofl
по твоята остана ли още :)

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
« Отговор #42 -: Декември 15, 2009, 09:32:01 pm »
Колеги , днес бях в Габрово и ми остана малко време - реших да посетя Десо , ненадейно.....
Беше хванал един джип "за рогата"...
Ами НАИСТИНА е голямата работа този човек !!!
Видях разликата между почистено от него и както са му оставили джипа - гледаш джип , като слънце...
Леле като ми го показа на лампа.... Цялата задна престилка на джипа я гледам черна , като цялата кола - да , ама не - с лампата се оказа , че е почти кафява  %) %) %)...Явно някой си е оставил ръцете преди него в боядисването...
Твърдо се убедих , че без неговата работа няма да мина !!!
А за чисто нова кола ме посъветва - само фолио (от това безцветното) - иначе няма оправия....
Само да тръгна в командировка с моята кола - без да се замислям вече - при него съм !
Каза ми колко ще струва - и цената си заслужава. Цял ден ще я прави човека , но пък после хем ще се съхранява по-добре , хем ще й се кефя.....

tosco

• Spammer
  • Публикации: 966
« Отговор #43 -: Декември 15, 2009, 09:49:37 pm »
Ами дайте някакви координати на тоз ДЕсо, да си постне тук тел. адрес и други такива.
И той ще има полза, а пък и ние. И за какви цени говорим, ако не е тайна.
Аз направих тази козметика, но тук в София. write write

acho_77

• Разбирач ;)
  • Публикации: 309
« Отговор #44 -: Декември 15, 2009, 09:51:51 pm »
А фолиото каде ще се слага! :)