Добре Дошли във Форума
Цитат на: kriskoto86 в Октомври 19, 2022, 10:08:56 amРаботата става дебела, изглежда КИА имат проблеми с DCT скоростните кутии и то не само за Спортидж.Може ли малко повече инфо, колега?
Работата става дебела, изглежда КИА имат проблеми с DCT скоростните кутии и то не само за Спортидж.
Чета как чакате за колите си и се чудя, коя екстра заслужава това чакане, че да не вземеш кола, която е налична в момента, или в завода е н излязъл вече номерът на рамата ѝ?
Изглежда, че до две седмици би трябвало да произведат вече всички февруарски поръчки. Мартенските най-вероятно ще ги влачат до нова година.
Цитат на: kriskoto86 в Октомври 21, 2022, 07:08:33 pmИзглежда, че до две седмици би трябвало да произведат вече всички февруарски поръчки. Мартенските най-вероятно ще ги влачат до нова година. Тази имформация от къде е? БГ пзарът е последна дупка на кавала и според мен до края на годината да не очакваме HEV/PHEV, особено GT line.
Разбира се, че чакаме защото не е без значение дали ще си вземеш кола от склада или ще поръчаш някой от топ-моделите. И да, ако поне спазваха сроковете по договор щеше да е ок, а да не говорим за тоталната липса на информация. Изглежда, че до две седмици би трябвало да произведат вече всички февруарски поръчки. Мартенските най-вероятно ще ги влачат до нова година.
Цитат на: djibri в Октомври 21, 2022, 08:54:06 pmЦитат на: kriskoto86 в Октомври 21, 2022, 07:08:33 pmИзглежда, че до две седмици би трябвало да произведат вече всички февруарски поръчки. Мартенските най-вероятно ще ги влачат до нова година. Тази имформация от къде е? БГ пзарът е последна дупка на кавала и според мен до края на годината да не очакваме HEV/PHEV, особено GT line.Няма такова нещо. Има ред, който се спазва. Колата е на една цена навсякъде, че да има някой с предимство
Не съм съгласен. В момента във Франция има над 100 налични HEV и PHEV, като цената е малко над каталожната в БГ.(max 1 000 EUR). Предполагам положението в другите по-гомеми държави е същото. Това имам предвид, което е нещо нормално… Но не ми пречи да се дразня, чакайки 5-6 над договореното. А да не говорим за липсата на каквато и да е информация.
По моята поръчка изтича срока на доставка след 3 дни (30.10.22). Когато я поръчвах (преди 6 месеца), беше уж вече поръчана за производство.Вчера ми писа моя дилър и инфото е че, най-общо няма никаква информация за моята кола и че веднага ще ме информира, ако има инфо. Това което може да се избере е межу това да чакам докато стане или да ми върнат капарото до 30 дневен срок.Вече съм се примирил, че няма да дойде до преди НГ.
Цитат на: staik в Октомври 27, 2022, 10:59:59 amПо моята поръчка изтича срока на доставка след 3 дни (30.10.22). Когато я поръчвах (преди 6 месеца), беше уж вече поръчана за производство.Вчера ми писа моя дилър и инфото е че, най-общо няма никаква информация за моята кола и че веднага ще ме информира, ако има инфо. Това което може да се избере е межу това да чакам докато стане или да ми върнат капарото до 30 дневен срок.Вече съм се примирил, че няма да дойде до преди НГ.А какво си поръчал?