Добре Дошли във Форума
ЗдравейтеПрез месец Юни поръчах PHEV GT , по стандарт с единствени промени от цвета да бъде с черен таван. Информация - ЙОК , предложението им е или да си чакам или да ми върнат парите или алтернатива на заявения автомобил . Договора бе 270 , който отмина . Тяхната компленсация е около 300 лв , тоест нищоНякой има ли наблюдения още колко горе долу ни остава да чакаме ?Някой има ли поръчан PHEV , който да му е пристигнал или вече обещан за идните месеци Благодаря Ви !
ЗдравейтеПрез месец Юни поръчах PHEV GT , по стандарт с единствени промени от цвета да бъде с черен таван.
Здравейте колеги. Продължава ли чакането ?
Цитат на: bdeniz в Март 21, 2023, 03:10:58 pmЗдравейте колеги. Продължава ли чакането ?За жалост, да. 13 месец вече започна - никаква надежда. Да кажеш да съм поръчал PHEV, уж умишлено поръчах MHEV, за да не чакам много... хаха.В Mazda имат налични CX-5-ци - доста се чудя дали да се откажа от Sportage-a и да взема мазда...
Чакането продължава, и този месец го отписахме. Изглежда има раздвижване в поръчките, но все още не всички ни е огряло слънцето. Особено тези със "сложните" модификации.
Цитат на: xerzv в Март 21, 2023, 03:30:20 pmЦитат на: bdeniz в Март 21, 2023, 03:10:58 pmЗдравейте колеги. Продължава ли чакането ?За жалост, да. 13 месец вече започна - никаква надежда. Да кажеш да съм поръчал PHEV, уж умишлено поръчах MHEV, за да не чакам много... хаха.В Mazda имат налични CX-5-ци - доста се чудя дали да се откажа от Sportage-a и да взема мазда...Според рекламите и Тюсон-и има налични, мхев 180к.с., 85к
Tucson 1.6T-GDI Mild-Hybrid 4x4 + Подарък kомплект зимни гуми Bridgestone Blizzak 235/50 R19.