FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Днес ми се обадиха, че са доставили дългоочакваната каляска Sportage GT Line MHEV PHE AWD Aut след цели 390 дни (1 година, 3 седмици и 4 дни).Бях поръчал двуцветна зелена / черна, но докараха само зелена и ще има някакво индексиране в сумата, но ще знам след празниците Дано днес има и други зарадвани!Ще се похваля другата седмица когато я взема.
Цитат на: xerzv в Април 13, 2023, 08:40:20 pmДнес ми се обадиха, че са доставили дългоочакваната каляска Sportage GT Line MHEV PHE AWD Aut след цели 390 дни (1 година, 3 седмици и 4 дни).Бях поръчал двуцветна зелена / черна, но докараха само зелена и ще има някакво индексиране в сумата, но ще знам след празниците Дано днес има и други зарадвани!Ще се похваля другата седмица когато я взема. Честито и хиляди безаварийни километри!Обадиха ли Ви се преди доставката или просто Ви се обадиха, че автомобила ви е доставен и готов за получаване?
Цитат на: xerzv в Април 13, 2023, 08:40:20 pmДнес ми се обадиха, че са доставили дългоочакваната каляска Sportage GT Line MHEV PHE AWD Aut след цели 390 дни (1 година, 3 седмици и 4 дни).Бях поръчал двуцветна зелена / черна, но докараха само зелена и ще има някакво индексиране в сумата, но ще знам след празниците Дано днес има и други зарадвани!Ще се похваля другата седмица когато я взема. И на какво основание ще индексират цената? Имате ли такава клауза в договора? Или просто го играят силната страна…
Толкова ли никой не се сети да направим и ние същия файл и да следим как вървят поръчките в бг?!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1NiaFYqch7PZ3u8f1SUwhac1P6BPswK_SmyMmp3_soe8/edit?usp=sharing