FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Вече почнаха да ми късат нервите с недомлъвки - вече съм в 12 месец чакане и никакъв прогрес. Поне веднъж да бяха казали нещо по конкретно. Имам оферта за MITSUBISHI ECLIPSE CROSS PHEV наличен - разгледах показателите и не видях голяма разлика с Sportage PHEV. Ще мисля още седмица и май ще се откажа от това безмислено чакане.
Съгласен съм за конфигурациите. Много бих искал да кажат някаква дата за доставка - всички си имаме планове. Юли месец съм планирал отпуск и смятах да се разтъпча с новия автомобил ама май няма да стане и ще се повозя на стария още (не)известно време
И аз имам такива мечти за лятото Ама ти чакаш от доста повече време и те разбирам. Независимо от конфигурацията като я няма колата си е неприятно. Стискам палци да те зарадват скоро (както и нас останалите).
Цитат на: uktcmtt в Май 10, 2023, 10:15:47 amИ аз имам такива мечти за лятото Ама ти чакаш от доста повече време и те разбирам. Независимо от конфигурацията като я няма колата си е неприятно. Стискам палци да те зарадват скоро (както и нас останалите). аз като поръчвах февруари, дилъра ми каза, че вижда 4 такива коли поръчани януари, без клиент за тях, с прогнозно производство края на февруари, но по-вероятно до края на март. Април отидох да го питам какво става с това прогнозно производство, той каза, че такава информация нямат и никога не са имали, което е доста добър трик, но малко несериозно така да подвеждат. Ясно е, че има срокове, които са заложени в договор, но като ти наговорят такива неща, започваш да си правиш планове и после нищо. Сега казват, че информация получават едва когато автомобилът е готов и ще пътува към БГ.
----------------------------------------------------------------------Направих Тест Драйв - Митсубиши не е моя автомобил. Вози твърдо и е нестабилен в продългителни завои. Пих една ракия снощи и се успокоих, че ще почакам още за Спортиджа. Дано да има някакво раздвижване. Притеснява ме, че DJ от табличката вече чака за същия автомобил GT LINE PHEV вече 15 месеца и още не се е похвалил с добри новини.
аз като поръчвах февруари, дилъра ми каза, че вижда 4 такива коли поръчани януари, без клиент за тях, с прогнозно производство края на февруари, но по-вероятно до края на март. Април отидох да го питам какво става с това прогнозно производство, той каза, че такава информация нямат и никога не са имали, което е доста добър трик, но малко несериозно така да подвеждат. Ясно е, че има срокове, които са заложени в договор, но като ти наговорят такива неща, започваш да си правиш планове и после нищо. Сега казват, че информация получават едва когато автомобилът е готов и ще пътува към БГ.
Вече почнаха да ми късат нервите с недомлъвки - вече съм в 12 месец чакане и никакъв прогрес.
Цитат на: Naviit в Май 09, 2023, 04:38:27 pmВече почнаха да ми късат нервите с недомлъвки - вече съм в 12 месец чакане и никакъв прогрес.Попитай дилъра, колко бройки PHEV са получили от началото на годината. Тези данни той не може да ги няма.За цялата 2023 година КИА България има квота от 50 (петдесет) PHEV.