Добре Дошли във Форума
Аз само не разбирам, защо на всичкото това чакане, в Русе продават 3 регистрирани автомобила на някакви никакви километри (Купени от КИА Русе). Собствениците им ги продават, без някаква опомената причина. Ако има някой от тях в групата да споделят каква е драмата там.
Цитат на: DenkataACM в Май 15, 2023, 08:28:00 amАз само не разбирам, защо на всичкото това чакане, в Русе продават 3 регистрирани автомобила на някакви никакви километри (Купени от КИА Русе). Собствениците им ги продават, без някаква опомената причина. Ако има някой от тях в групата да споделят каква е драмата там.а що трябва да има причина? Ако ползвателяг на лизинга вече не може да го обслужва, трябва ли да го афишират? В Мобил също има няколко на малко километри. Предната Киа я купих на 20К върната от лизинг
Цитат на: justalittlesign в Май 15, 2023, 01:25:49 pmЦитат на: DenkataACM в Май 15, 2023, 08:28:00 amАз само не разбирам, защо на всичкото това чакане, в Русе продават 3 регистрирани автомобила на някакви никакви километри (Купени от КИА Русе). Собствениците им ги продават, без някаква опомената причина. Ако има някой от тях в групата да споделят каква е драмата там.а що трябва да има причина? Ако ползвателяг на лизинга вече не може да го обслужва, трябва ли да го афишират? В Мобил също има няколко на малко километри. Предната Киа я купих на 20К върната от лизингВинаги има "ако". Не казвам нищо лошо, повечето ситуации са със сигурност такива, но не малко видях (разговарях), които си ги продават и не са на лизинг. Причините бяха меко казани странни, но да сме живи и здрави!
Винаги има "ако". Не казвам нищо лошо, повечето ситуации са със сигурност такива, но не малко видях (разговарях), които си ги продават и не са на лизинг. Причините бяха меко казани странни, но да сме живи и здрави!
Цитат на: DenkataACM в Май 15, 2023, 02:50:29 pmВинаги има "ако". Не казвам нищо лошо, повечето ситуации са със сигурност такива, но не малко видях (разговарях), които си ги продават и не са на лизинг. Причините бяха меко казани странни, но да сме живи и здрави! Ми споделете, какво се стискате като ощипана госпойца...Според мен, там където има дефицит, има и спекула. Купили са ги за едни пари, продават ги за пари прим
На две-три коли, купени от България и пуснати за продажба след 5-15к км получих като основание "Жената не я харесва, че е много висока", "Чаках я година и половина и сега я продавам, защото ми мина мерака", да това са реални и другото беше нещо от рода на "Аз съм бизнесмен и ще си поръчвам PHEV, МHEV не е за мен". На мен лично ми звучат много несериозни причини. Аз съм също на мнение, че "купи евтино - продай скъпо" е добра стратегия, имайки предвид, колко човека чакат коли. Аз също щях да си закупя такава, ако имаше преди да я поръчам. Както казах, живи и здрави. За всеки влак си има пътници.
Колеги, Аз приключих с чакането и отказах поръчката. Капарото олбещаха да го възтановят до две седмици. Успех в чакането и дано да се случат при вас доставките. Взех наличен Мерцедес от Силвер Стар почти за същата сума, която бях приготвил за спортиджа.
Цитат на: Naviit в Май 18, 2023, 11:05:39 amКолеги, Аз приключих с чакането и отказах поръчката. Капарото олбещаха да го възтановят до две седмици. Успех в чакането и дано да се случат при вас доставките. Взех наличен Мерцедес от Силвер Стар почти за същата сума, която бях приготвил за спортиджа.Ако е ок да споделиш, kакъв модел и конфигурация Мерцедес е за подобна цена?
Цитат на: uktcmtt в Май 18, 2023, 11:07:20 amЦитат на: Naviit в Май 18, 2023, 11:05:39 amКолеги, Аз приключих с чакането и отказах поръчката. Капарото олбещаха да го възтановят до две седмици. Успех в чакането и дано да се случат при вас доставките. Взех наличен Мерцедес от Силвер Стар почти за същата сума, която бях приготвил за спортиджа.Ако е ок да споделиш, kакъв модел и конфигурация Мерцедес е за подобна цена?GLC300e 4М - 120000лева - на 8 месеца 5000км с 2 години заводска гаранция - от SHOW ROOM - по записа в германския талон. Спортиджа PHEV 4WD GT line, щеше да е с 20000лв по евтин, но чакането е безкрайно.