FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
къде ги тез чертички дет светват, на мен ми светва една безоколонка като огладнее гадта
аз зимата градското ми е към 8л/100км, пробвал съм да карам и на по-ниски обороти постоянно ... ама пада с около 0.5л/100кме вярно, че през повечето време разстоянията, които минавам не са по-големи от 10-15км на палене/гасене. смятам че този разход е нормален за такива къси преходи.иначе както писах в другата тема този петък от София до Троян - 4.1л/100км при средна скорост по бордовия 78км/ч ... закачих на 80км/ч и гледах да ги поддържам - плюс/минус 10км/ч ... това ме "спаси" от всякакви изпреварвания иначе като започнеш да даваш повечко газ веднага качва средния разход започвам да си мисля, че около 1800-2000об/мин е най-икономична колата
Мисля тия дни да заредя резервоара до половината и да рестартирам разхода...ама малко ме е страх да не покаже 13л/100км
Цитат на: Boby в Март 03, 2009, 02:26:03 pmМисля тия дни да заредя резервоара до половината и да рестартирам разхода...ама малко ме е страх да не покаже 13л/100км Не разбирам каква е гаранцията, че ако зареждаш по 10лв ще ти дава разход 9.1?