Добре Дошли във Форума
Да, аз минах от това:Към това:Но и в двата случая таблата са си за автомат и всичко си работи (включително и автоматичното паркиране ).
Не, всяко табло си показва неговите километри за съжаление
На старото табло са му отказали част от стрелките и подсветката. След смяната всичко по него е заработило.Утре ще измеря от къде идват тези 0 и 5vСпоред мен или това е причината или, че клъстъра е от ръчни скорости...Ще върна инфо след пробите.Междувременно ако на някой му се мотае клъстър от бензин, автомат може да удари едно рамо за пробата (Диагностиката е Launch и за съжаление за Hyundai/Kia не предлага вариантно кодиране. Хубавото поне е, че има гледане на живи данни във всички модули и опция за активиране на модули и релета по автомобила...)
Бат Герги до комфорт модула нямах възможност да стигна днес, но изкарах буксата на клъстъра и буксата на бушониерата и на 52 и 53 пин си дойдоха 2.2v и 2.8v.......Леко съм объркан. За да дойдат тези волтажи задължително трябва да съм откачил и двете неща?!?
https://www.ksportagegl.com/relay_box_passenger_compartment_description_and_operation-1511.html